Glasschade herstel

Niet alleen door een inbraak, maar ook door een bal van de spelende kinderen of een ongelukje tijdens bouwwerkzaamheden kan er glasschade ontstaan. Is er glasschade ontstaan aan uw beglazing in de omgeving van Zaanstreek? Bij glasschade kunt u de hulp in roepen van Glasservice de Zaan.

Schade aan uw beglazing wilt u natuurlijk snel verholpen hebben. U kunt wellicht het huis niet uit omdat dit niet veilig is en het is ook nog eens, zeker in de winter, erg koud. Daarom herstellen we uw glasschade snel en staan we altijd voor u klaar in de regio Zaandam. Als u onze hulp inschakelt, resulteert dit voor u niet in allerlei papierwerk. Wij handelen alles direct af met uw verzekering. U heeft geen omkijken naar het herstel van glasschade in Zaanstreek. Kortom: Wij leveren vakwerk! Bel onze 24/7 glasservice 06-53590034.Snelle service


Als u glasschade heeft in Zaandam of in de omgeving van Zaanstreek, aarzel dan niet en bel ons snel! Kleine reparaties kunnen we direct uitvoeren, we hebben namelijk altijd veel soorten glas op voorraad. Bij grotere glasschade zetten we eerst tijdelijke voorzetramen in, omdat we bijvoorbeeld hele grote oppervlakten glas eerst moeten bestellen. Bij glasschade kunt u er voor kiezen om, nu er toch glas vervangen moet worden, meteen over te gaan op dubbel glas. Ook glas-in-lood ramen kunnen wij voor u repareren. Wij herstellen al uw beglazing en zijn dag en nacht te bereiken. Onze glasspecialisten komen snel naar u toe om te helpen.


Contact

Terugbelverzoek